Fra Vesfjorden

Det blir bro over Vestfjorden

I gårsdagens utgave av Tønsbergs Blad fikk vi presentert en gladnyhet. Delegasjonene fra Tønsberg og Færder kommune har blitt enige med fylkeskommunen om at den nye fastlandsforbindelsen skal bli en bro fra Ramberg til Smørberg. Kommunene Tønsberg og Færder har tidligere i år vedtatt at de ønsker en tunnelløsning Kaldnes-Korten. Nå mener imidlertid ordførerne i de to kommunene at kompensasjonen kommunene får for kommunene er god nok.

Kystpartiet i Vestfold er fornøyd med at det nå er klart for bro over Vestfjorden. Vi gikk inn for denne løsningen i vårt fylkestingsvalgprogram 2015-19  og ser positivt at avstanden fra Færder til Sandefjord/Larvik nå blir kortere.

Bilde: Haakon S. Krohn på Wikimedia Commons

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s